Werken bij Houdijk

Werken bij Houdijk

Werken bij Royal Houdijk Holland

Werken bij Royal Houdijk Holland staat garant voor een baan met afwisseling en ontwikkeling, waarbij iedereen altijd open staat voor nieuwe dingen. Samen met je collega’s ben je elke dag in de weer met onze geavanceerde systemen waardoor klanten hun productie kunnen verbeteren en daarmee hun positie op de markt versterken. De systemen van Houdijk Holland omvatten alles wat er tussen oven en verpakking nodig is. Dat proces van het voortbrengen van een nieuwe machine is zeker geen rechte lijn. De projecten zijn vrijwel altijd groot en bestaan uit veel soorten installatiedelen die elk weer op een andere manier geproduceerd worden. Nauw onderling overleg met je andere collega’s is daarom ook erg belangrijk. Voor de beste efficiency werken we daarom in projectgroepen. Omdat we niet meer alles zelf fabriceren zijn we in het proces ook afhankelijk van onze toeleveranciers.

Het grootste gedeelte van de systemen die wij ontwikkelen is bestemd voor de export, aangezien de meeste grote producenten in het buitenland produceren. Tegenwoordig is de markt volledig internationaal, we zouden niet kunnen voortbestaan binnen alleen de Nederlandse markt. Dat internationale karakter proef je ondanks de Nederlandse voertaal goed wanneer je bij Houdijk Holland werkt, het komt voor diverse functies dan ook wel voor dat je voor je werk naar het buitenland reist.

Er wordt hard gewerkt in teamverband, waardoor er naast het werk ook behoefte is aan ontspanning en iets gezelligs met elkaar. Regelmatig worden er sportieve activiteiten georganiseerd zoals wielrennen of zeilen en zijn er onderlinge ‘gaming’-competities. In de zomer en winter worden zelfs de ‘Houdijk Games’ gehouden. Maar culinaire initiatieven zijn er ook, zoals het jaarlijkse ‘Heel Houdijk bakt’.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244