Ben – Project Manager

Ben – Project Manager

“Als contactpersoon voor de klant zie je ook nog eens wat van de wereld omdat je voor het werk regelmatig projecten bezoekt.”

Zodra een order bevestigd wordt door de klant kom je als Project Manager in beeld. Er wordt een werkgroep gevormd met collega’s van Mechanical, Software en Hardware engineering en als Project Manager geef je sturing aan diverse onderwerpen zoals de engineering, de werkvoorbereiding, de montageplanning en de algehele planning van een project. De kunst daarbij is te zien waar er ruimte ligt in de overall planning om alles zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Ik heb veel contact met collega’s van interne afdelingen maar ook met de klant en de andere leveranciers van het project. Omdat ik als Project Manager tijdens de loop van het project de eerste contactpersoon ben, zie ik ook nog eens wat van de wereld omdat ik voor het werk regelmatig projecten bezoek. Dat maakt de functie uitdagend en afwisselend. Alle systemen die we bij klanten plaatsen zijn uniek. De klanten bevinden zich over de hele wereld, je krijgt daarom ook veel mee van de cultuurverschillen van diverse landen en dat is iets wat ik leuk vind.

Houdijk is een bedrijf dat vol in de groei zit en volop bezig is met ontwikkelingen, waardoor het heel dynamisch is om hier te werken. Het is een familiebedrijf met een sociaal karakter. Er is een grote betrokkenheid en een goede zorg voor het personeel. Om beter te worden in wat je doet of voor iets dat je in de toekomst wilt gaan doen, worden er hier veel cursussen en trainingen aangeboden. Bij Houdijk werken bovendien heel wat ervaren collega’s die je veel kunnen leren in de praktijk en met workshops. Zelf heb ik een training gevolgd om beter leiding te kunnen geven. Voor je ontwikkeling is Houdijk Holland een mooi bedrijf.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244