Arjan – Sales Engineer

Arjan – Sales Engineer

“Royal Houdijk loopt voorop in onze branche en werkt graag met de nieuwste technieken.”

Houdijk is een prettige werkgever waarbij collegialiteit en een prettige samenwerking centraal staan. Doorgroeimogelijkheden worden door Houdijk enthousiast gestimuleerd wat ik als een enorm pluspunt ervaar. Zo was mijn eerste functie binnen Houdijk die van Project Manager. Na twee jaar kreeg ik al het voorstel van de Directie of ik interesse zou hebben in een rol binnen het Sales Team. Een uitdagende verandering waarbij technische consultancy een belangrijke rol speelt. Waar je als Project Manager vooral contact hebt met collega’s binnen de organisatie, ben je als Sales Engineer meer gericht op de klantrelaties buiten de organisatie. Aangezien er nu zowel technisch als commercieel het nodige van mij verwacht wordt, voelt het als een enorme uitdaging waar ik veel plezier aan beleef. Door het internationale karakter van het bedrijf ben ik nu ook vaker  dan voorheen werkzaam in het buitenland.

Ik bezoek regelmatig relaties in Zuid-Amerika en presenteer daar onze nieuwste technologische ontwikkelingen. Ook spreek ik potentiële projecten met ze door. Op basis van het
eisenpakket werkt System Engineering vervolgens een technische oplossing uit die ik presenteer en aanbied aan de klant. Met als uiteindelijk doel het realiseren van een nieuw project voor Houdijk. Deze oplossingen zijn altijd klant specifiek en daarom zijn geen twee projecten gelijk aan elkaar. Dit maakt het werk erg afwisselend en uitdagend.

Binnen Houdijk omschrijf ik de werksfeer als ontspannen, ondanks dat er altijd efficiënt wordt gewerkt. Naast het harde werken worden er gelukkig ook veel activiteiten buiten het werk om georganiseerd, zoals de Houdijk Games en diverse afdelingsuitjes.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244