Martijn - Hardware Engineer

Martijn - Hardware Engineer

“De samenwerking onderling is heel sterk, dat is denk ik ook de kracht van Houdijk Holland’’

Als Hardware Engineer bij Houdijk ben je een echte elektrotechnieker en altijd in de weer met het ontwerpen van de elektrische besturing van onze machines. De elektrokasten in de systemen en de aandrijving in het veld vormen die besturing.

Ik ben naast Hardware Engineer ook Support Engineer en bied support aan lopende projecten. Bijvoorbeeld wanneer je collega’s op locatie zijn en zij daarbij naar oplossingen voor directe vraagstukken zoeken. Op aanvraag kan dan bijvoorbeeld een elektro tekening worden aangepast . In mijn support functie probeer ik de monteurs op locatie zoveel mogelijk te ontlasten van extra werkzaamheden.

Wat ik bijzonder leuk vind aan het werken bij Houdijk is dat er continu aan vernieuwing wordt gewerkt, dat zie je ook aan het feit dat er elk jaar wel twee of drie nieuwe systemen op de markt gebracht worden. De samenwerking onderling is heel sterk, dat is denk ik ook de kracht van Houdijk Holland. Het werken in projectgroepen draagt ook bij aan dat succes. Een uitdagende nieuwe ontwikkeling waar ik veel aan heb meegewerkt heb, is ons “Vision Selector” systeem. Door middel van camerabeelden worden de koekjes geselecteerd in een grote snelheid. Afgekeurde koekjes worden meteen uit de lijn gehaald. Bij deze machine is alles helemaal nieuw opgezet. In zo’n project zit maanden van voorbereiden en uitwerken.

Houdijk Holland telt een redelijk groot aantal medewerkers met wie je nauw samenwerkt in een goede, onderlinge sfeer. Daarbij is er altijd de ruimte om te doen waar je interesses liggen. Verder vind ik het relevant dat je de kans krijgt om je te ontwikkelen, zowel als collega als persoon.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244