Jeffrey – Eindmonteur

Jeffrey – Eindmonteur

“Voor onze klanten bouwen wij alles wat nodig is tussen de oven en de verpakker.”

Mijn werk is heel divers en flexibel. Als Eindmonteur werk ik vaak op locatie bij de klanten om een nieuw systeem te installeren of te onderhouden. Het is specifiek werk en omdat onze klanten voornamelijk in het buitenland gevestigd zijn, ben ik zelf ook regelmatig in het buitenland om nieuwe lijnen op te bouwen. Daarbij hebben we een nauw contact met de klant om de installatie van de machine(s) zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Met een team van Royal Houdijk monteurs gaan wij naar de locatie van de klant. Nadat het systeem tot in detail is uitgewerkt door Engineering, bekijk ik als Eindmonteur via alle tekeningen uiteindelijk hoe de machine in elkaar zit en hoe alles samengesteld moet worden. Omdat we klant specifieke oplossingen aanbieden is elk project weer opnieuw een uitdaging.

Zo  was ik recent in Italië, als onderdeel van een team van ongeveer zestien collega’s, om voor een grote koekjesfabrikant een systeem te bouwen waar vele nieuwe technieken in zijn verwerkt.

Wat Houdijk typeert is de werksfeer. Flexibel in de omgang en collegialiteit zijn zaken die je bij Houdijk echt terug ziet. Wanneer je bij Royal Houdijk Holland komt werken, word je altijd intern verder opgeleid. Elke monteur heeft een coach die aan de hand van je persoonlijk ontwikkelingsplan met je meedenkt over je ontwikkeling binnen het bedrijf. Samen met de coach wordt bepaald welke stappen je kunt zetten om je ambities vorm te geven. Bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of een intern trainee-ship.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244