Bart - Directeur en Eigenaar

Bart - Directeur en Eigenaar

“Innovatie zit in het DNA van Royal Houdijk Holland, iedereen streeft ernaar om met een positieve instelling  vindingrijk en vooruitdenkend te zijn”

Bij Royal Houdijk wordt alles in het werk gesteld om in de behoefte van de klant te voorzien. De systemen die wij ontwikkelen voor onze klanten zijn een grote mate ‘custom build’ en voorzien van veel innovatieve technieken. Ten opzichte van onze grote, vaak multinationale klanten, zijn wij ‘slechts’ een middelgroot bedrijf. Om toch ‘gezien’ te worden, moeten wij een zeer professionele uitstraling hebben, hetgeen we bereiken door alles tot in de puntjes te verzorgen en door natuurlijk systemen te leveren, die exact aansluiten bij de hoge verwachtingen van onze klanten.

Iedereen die hier werkt, proeft de liefde voor het steeds verder ontwikkelen van nieuwe systemen en machines.

Innovatie zit in het DNA van Royal Houdijk Holland, iedereen streeft
ernaar om met een positieve instelling  vindingrijk en vooruitdenkend te zijn”

We kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden en hoe we deze met elkaar kunnen ontwikkelen.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244